Titel

Digitale fotografie / De spiegelreflexcamera / druk 1

Schrijver
ISBN

9789057646379

Uitgever

Librero Nederland b.v.

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, 256pp, Paperback / softback

Meer info
In zeer goede staat
Dit boek is het ultieme naslagwerk voor het digitale tijdperk, het behandelt alles wat u moet weten om met de nieuwste technologie opzienbarende beelden vast te leggen. Maak nu de overstap naar de digitale spiegelreflexcamera en leer hoe u niet alleen het maximale aan beeldkwaliteit kunt bereiken, maar ook hoe u op een andere manier kunt fotograferen.

In dit fraaie instructieboek van een auteur/fotograaf komen onderwerpen als basiskennis digitaal fotograferen, camera-uitrusting, workflow, afbeeldingen bewerken, van negatief naar digitaal en het afleveren van foto's aan bod. Het overzichtelijke geheel is zorgvuldig samengesteld en bevat veel kleurrijke en inspirerende foto's en verhelderende illustraties. Met een diepgaande uitleg per onderwerp wordt alle relevante informatie over digitale fotografie goed in beeld gebracht. Naast de praktische kant wordt in het laatste deel van het boek aandacht besteed aan het te koop aanbieden van eigen foto's, auteursrecht, enz. De woordenlijst, het register en een lijstje met een aantal internetadressen achter in deze uitgave maken dit inspirerende boek tot een verplicht nummer voor elke fotograaf die het optimale uit zijn/haar camera en foto's wenst te halen.
(NBD|Biblion recensie, J. Mink)
Afbeeldingen
Freeman, M. - Digitale fotografie / De spiegelreflexcamera / druk 1
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren