Titel

Quo Vadis

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Reader's Digest Amsterdam

Prijs

42,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in zeer goede staat

Meer info
Rond de liefdesgeschiedenis tussen de jonge Romeinse tribuun Vinicius en Lygia, een christin, geeft de schrijver in dit standaardwerk een boeiende beschrijving van het leven in Rome in de 1e eeuw na Chr. en van de vervolging van de jonge christengemeente door Nero. De verdorvenheid van het keizerlijk hof steekt wel heel schril af bij de grenzeloze goedheid en zelfverloochening van de christenen. Te zwart-wit wat de karaktertekening betreft, maar voor wie er de tijd voor neemt een interessant en plastisch beschreven stuk geschiedenis. Wellicht door de bewerking van Theo Kars doet het al uit 1894 stammende boek niet gedateerd aan. Kleine druk. Kunstlederen rode omslag met titel in goudopdruk; geïllustreerd met grijzige zwart-wittekeningen.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren