Titel

De Maya Kalender en de transformatie van het bewustzijn

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Ankh Hermes Deventer

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback ingoede staat

Meer info
De Maya-Kalender is een metafysische kaart van de evolutie van bewustzijn en registreert hoe de spirituele tijd verloopt. De kalender geeft negen kosmische cycli weer, die negen stadia van bewustzijn voorstellen. In 2011 zullen deze negen cycli die de aarde heeft doorlopen gelijktijdig aflopen. Dit markeert het einde van de lineaire, meetbare tijd en tevens het begin van een nieuwe verlichte wereld. Dit boek onthult dat de Maya-kalender een spiritueel en profetisch instrument is dat een groter begrip biedt van de bewustzijnsevolutie door de menselijke geschiedenis heen. Het voorspelt een fase van ingrijpende veranderingen voor de wereld en de mensheid. Tevens biedt het concrete stappen om onszelf op één lijn te brengen met deze groei naar verlichting.
Recensie(s)
De auteur (bioloog en kankerdeskundige) houdt wereldwijd lezingen over de Maya-kalender en geeft in dit boek een grondig filosofisch onderzoek en een diepgaande verklaring van deze kalender, een veelvoudig gelaagd stelsel van de filosofie van de natuur, de natuurlijke ritmes en het evolutionair ontwikkelen van het menselijk bewustzijn. Aan de hand van de kalender behandelt de auteur in negen hoofdstukken o.a. een beknopte geschiedenis van de Maya's, de golfbewegingen van het mondiale menselijk bewustzijn, de cycli van de economie, de evolutie van de telecommunicatie, de oorlog van het westen tegen Irak, de profetie, God en de historische religies. Hij geeft uitleg en enkele praktische toepassingen. Met een voorwoord van Jose Arguelles, inleiding, zwartwitillustraties, tabellen, aanhangsels, verklarende woordenlijst, register, bibliografie en internetadressen. Een gedegen en goed leesbaar boek over de Heilige Kalender, dat kan dienen als entree tot de denkwijze van de hoogontwikkelde culturen uit deze regio.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren