Titel

Bewust Benninga Rijke levenservaringen en inspirerende ideeen voor succes en geluk

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Tirion

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
BEWUST BENNINGA gaat over het realiseren van succes en geluk, zowel privé als zakelijk. In 62 persoonlijke verhalen behandelt Benninga een levens-breed scala aan thema's. Tezamen inspireren die tot een bewustere levensstijl en vormen ze een uitnodiging om met hart en ziel te genieten. Een boeiend en bezielend boek dat je jezelf en anderen graag cadeau geeft.
Recensie(s)
Dit boek telt 62 kleine hoofdstukken. Ze bevatten volgens de auteur 'levensgerechten: levenservaringen en inspirerende ideeen voor succes en geluk'. De auteur was 26 jaar topmanager in de mode-detailhandel en heeft zich daarma gespecialiseerd in verandermanagement en motivatietrainingen. In zijn inleiding legt hij omstandig uit welke werktitels de revue gepasseerd hebben bij het bepalen van de uiteindelijke titel van het boek (onder andere 'Uit het leven gegrepen'). Wel, de lezer die graag kleine stukjes levenswijsheid en anekdotes tot zich neemt, kan zijn hart ophalen. Bijna alle onderwerpen komen aan bod: eten, scheerapparaten, caravans, floppy disks, vorige levens, strand, mieren, Kraantje Lek, oefeningen, vliegtuigen, zeilboten, tips en zo verder. Dit alles is opgeschreven in een ontwapenende, enthousiaste stijl met respect voor de lezer. Aan het eind van elk hoofdstuk volgt een (meestal Engelstalig) citaat dat het betoog ondersteunt. Aan het eind van het boek volgen een kleine veertig pagina's met losse gedichten, verhalen en gedachten.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren