Titel

Alternatief gezond. Een gids langs aura's, chakra's, aardstralen en vele andere therapieën

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789045300672

Uitgever

Bzztoh

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004, 159 pp.,paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

De auteur, verslaggeefster voor de Haagsche Courant en Wegener Dagbladen, schreef in 2003 een reeks artikelen met als onderwerp: 'Het Alternatief'. Deze verslagen vormen de basis van dit boekje, bestaand uit twee delen: de praktijk en de theorie. Zij probeerde, louter intuïtief, uit de grote hoeveelheid therapieën, veertien behandelingen uit o.a.: Ayurveda, Cranio sacraaltherapie, Astrocoaching, Edelsteentherapie tot aan regressietherapie en Tibetaanse klankschalen. Zij onderging ze onbevooroordeeld en beschrijft haar ervaringen, waarna zij naadloos overgaat op de oorsprong van de therapie en het kostenplaatje. Zij gaat in op de filosofie achter geneeswijzen als ayurveda en homeopathie, behandelt alternatieve zelfzorgmiddelen, informeert de lezer over de wet- en regelgeving in Nederland, laat voor- en tegenstanders aan het woord en biedt zo de lezer, helder en duidelijk, enig praktisch inzicht in het alternatieve circuit.
Afbeeldingen
Booys, Floor de - Alternatief gezond. Een gids langs aura's, chakra's, aardstralen en vele andere therapieën
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren