Titel

Bloem van je hart omnibus: Mijn zuster Nadia/Bloemen in de nacht/Meer dan een naam.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kampen, Zomer & Keuning

Prijs

2,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004, Gebonden, met omslag, in nieuwstaat, 540 pp.

Meer info
De zeventienjarige Dorijn staat in Mijn zuster Nadia in de schaduw van haar oudere zus Nadia. Natuurlijk is ze jaloers, maar tegelijkertijd houdt ze veel van haar zus. Wanneer Nadia overlijdt, gaart het met het gezin bergafwaarts en ziet Dorijn het als haar opdracht om Nadia's plaats in te nemen. De echt Dorijn lijkt te zijn verdwenen, totdat een jeugdvriend de impasse doorbreekt.
Als Melchior Waldo plotseling sterft, is iedereen ontroostbaar: vader Sietse en verloofde Robien vinden zich gedragen door de liefde van God, maar moeder Maaike verkeert in een shock. Ook zus Roosmarijn is volledig uit balans en kleine Willemijn duikt onder in heer eigen wereldje. Is er ooit een antwoord op geweld in Bloemen in de nacht?
De brand in het studentenhuis waar Jade Fortuyn woont, heeft ze overleeft, maar ze liep wel een schedelbasisfractuur op en lag lange tijd in coma. Als ze bijkomt, blijkt ze niet meer te weten wie ze is: haar jeugd, haar verloofde en studie - alles is blanco in haar geest.
Op zoek naar haar herinneringen moet Jade, tijdens haar revalidatie bij haar ouders vechten voor haar geestelijke herstel. In Meer dan een naam gaat ze op weg naar een nieuw leven met nieuwe inhoud.
Afbeeldingen
Liebeek-Hoving, Ietje - Bloem van je hart omnibus: Mijn zuster Nadia/Bloemen in de nacht/Meer dan een naam.
De Tresoor Lage Zwaluwe

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten. Afhalen kan in Lage Zwaluwe of in Dordrecht. Opruiming van mijn boekenverzameling, het loopt anders uit de hand! Kijk ook eens naar de mogelijkheid van meerdere boeken om de verzendkosten te drukken

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tresoor.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tresoor
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tresoor een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tresoor vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tresoor kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren