Titel

de fietsenmaker van karlsruhe

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

de slaapbol,zp, 2014

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

hardcover, goede conditie, nieuw,62 pag., 22x15 cm, nieuw exemplaar, afb.

Meer info
deel 7 uit de verhalencyclus "uitgespaard leed" over een fietstocht naar Marseille, gereden in 2013. In de krant stond een enthousiast artikel van de kunstenaar (Atelier) van Lieshout en ik wist mijn bestemming: Marseille, de tentoonstelling van de Europese unie in de Provence.ik kreeg pech met de Rohloffnaaf van mijn fiets in l'isle d'Abeau, in Frankrijk onoplosbaar maar wel ion Karlsruhe, vandaar de titel. Alle fietsverhalen staan - zonder plaatjes in de bundel "een goede reiziger laat geen sporen na". De softcover heeft een andere omslag.
Afbeeldingen
a de wit - de fietsenmaker van karlsruhe
de slaapbol Steenderen

bekijk de website voor prenten en verhalen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel de slaapbol.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met de slaapbol
  • Na uw bestelling ontvangen u en de slaapbol een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de slaapbol vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • de slaapbol kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren