Titel

Tunnels

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

The Hous of Books

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Samenvatting






Auteur: Roderick Gordon  & B. Williams

Co-auteur: Brian Williams

Uitgever: The House of Books Kids

 Nederlands
 431 pagina's
 The House of Books Kids
 april 2008
Alle productspecificaties
De veertienjarige Will Burrows woont met zijn nogal vreemde familie in Londen. Het enige dat
hij deelt met zijn excentrieke vader is een passie voor archeologie en opgravingen.

Als zijn vader op mysterieuze wijze verdwijnt, gaat Will met behulp van zijn vriend Chester op onderzoek uit om de onderste steen boven te krijgen. Hun zoektocht leidt hun naar een ondergrondse wereld waar de tijd is stil blijven staan.

Daar, diep onder de grond, ontdekken ze een groot geheim – een geheim dat levensbedreigend blijkt te zijn. Zullen ze ooit weer bovengronds komen?

Recensie(s)

De 14-jarige Will woont in Londen. Zijn vader, dr. Burrows, is geschiedkundige en archeoloog met een grote passie: graven naar historische schatten. Will deelt die passie. Tijdens een opgraving in een parkeergarage komen ze in een oud stationshuis terecht. Will en zijn vriend Chester besluiten verder te graven en stuiten op een tunnelstelsel onder Londen. Een vreemde lamp komt in het bezit van dr. Burrows die kort daarop verdwijnt. Will en Chester graven verder, overtuigd dat de opgravingen alles te maken hebben met de verdwijning. Ze komen in een stad onder Londen terecht. Duidelijk wordt dat dr. Burrows hier geweest is, maar waar is hij gebleven? Vanaf de eerste bladzijde is duidelijk dat het boek spannend zal worden. De schrijvers vertellen net niet te veel en zo blijf je als lezer tot de laatste bladzijde geprikkeld. Het eind is min of meer open wat ruimte biedt voor het tweede deel, dat in 2009 in het Nederlands zal verschijnen. De uitgever heeft de prepublicatierechten al in vijftien talen verkocht en er is een overeenkomst in de maak om het boek te verfilmen. Voor het groeiend aantal Nederlandse fantasyliefhebbers is dit boek een uitstekend alternatief om de leegte van nieuwe Harry Potters op te vullen. Vanaf ca. 12 jaar.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren