Titel

Thrillers in de sport. De spannendste ontknopingen in de sportgeschiedenis

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789089310668

Uitgever

Borgerhoff & Lamberigts

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, 1ste druk, 224pp., paperback, nieuwstaat

Meer info
Op 20 november 1985 scoorde Georges Grün vijf minuten voor het einde van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-België een gedenkwaardig doelpunt. Ook al dank zij de begeleidende kreten van Rik De Saedeleer heeft dit Magische Moment zich in het collectief geheugen genesteld van de Belgische voetballiefhebber. Niet omdat het zo’n mooie goal was, wel omdat het doelpunt viel op een moment dat niemand het nog verwachtte.

Een schijnbaar voldongen feit werd in één sublieme seconde achterhaald. Een schier hopeloze situatie werd door één actie totaal omgedraaid. Het leek onwaarschijnlijk, en toch gebeurde het. Ziedaar een thriller in de sport.

De laatste minuten, de laatste meters, de laatste bal, de laatste seconden. Het hart pompt hevig, de bloeddruk stijgt collectief, mensen zitten met gekrulde tenen in het stadion of voor hun televisie, there’s magic in the air. Het onmogelijke wordt waar, het onvoorstelbare wordt realiteit. Dàt is sport in zijn zuiverste en meest fabelachtige gedaante.

Sportjournalist Stef Wynants, al jaren hét gezicht van het zondagse Sportweekend op één, vertelt met passie over de spannendste ontknopingen in de geschiedenis van de topsport - onmisbare lectuur voor wie gek is op sport én op thrillers!
Afbeeldingen
Wijnants, Stef - Thrillers in de sport. De spannendste ontknopingen in de sportgeschiedenis
Oblong Kapellen

Boekwinkeltje oblong is gevestigd in Kapellen/Putte op de NL/B grens. Alle boeken zijn totaal vrij van annotaties en onderstrepingen.
Nederlandse bestellingen worden in Nederland, Belgische bestellingen worden in België verzonden.
1 U bestelt, u ontvangt direct een antwoord met opgave van de portkosten.
2 U stuurt ons uw akkoord met de keuze van verzending.
3 Na ontvangst van uw betaling (boekprijs port) wordt uw bestelling dadelijk en degelijk verpakt verzonden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Oblong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oblong
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oblong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oblong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oblong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren