Titel

Wie bestaat. Nieuwe gedichten + CD

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025958589

Uitgever

Ten Have

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 3e dr., 104 pp., hardcover met stofomslag. NIEUWSTAAT + GESIGNEERD

Meer info
Nieuwstaat met gesigneerde opdracht.

Huub Oosterhuis (1933) publiceert al meer dan vijftig jaar teksten, liederen en gebeden voor een nieuwe liturgie. Hij schrijft theologische essays en vrije poëzie. Hij spreekt en declameert op veel plaatsen en is voorganger van de Amsterdamse Studenten ecclesia. In deze bundel kijkt hij terug op zijn leven. Hij maakt de balans op van alles wat hem gedreven en bezield heeft, ontmoedigd en gekwetst. Hij laat ons delen, zoals in heel zijn werk, in zijn aangevochten, maar niet te doven godsverlangen. Hij schrijft over de betekenis van zingen, van dichten, over zijn moeder en vader, over zijn kinderen en kleinkinderen. Over zijn grote liefde voor het woord en het Woord. Over zijn liefde voor de Bijbel. Over Prins Claus, een zielsverwant en tochtgenoot. Over de dood van zijn vader en zijn broer en de verwerking daarvan. Over wat hem in de wereld en de kerk heeft geraakt en nog raakt. Over zijn vriendschap met veel mensen. Over zijn beleving van het priesterschap. "Laat mij maar zingen, mijn hart op mijn tong". We mogen dankbaar zijn dat hij zijn leven in gedichten met ons wil delen. Schitterende, toegankelijke poëzie, die het pastorale vers ontstijgt, maar wel een pastorale functie kan vervullen. Vijfenvijftig gedichten worden door Oosterhuis zelf voorgelezen op een bijgevoegde cd.
Afbeeldingen
Oosterhuis, Huub - Wie bestaat. Nieuwe gedichten + CD
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren