Titel

Als je leven in één keer stilstaat

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789081811903

Uitgever

Rafel

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

2011, 172 pp, Gebonden In casette, Foto' s. In goede staat.

Meer info
Een ongeneeslijke ziekte, het zal jou of een dierbare maar overkomen. Hoe ga je ermee om en hoe zorg je ervoor dat je je leven weer opnieuw inricht en het weer zin geeft? Dit bijzondere fotoboek brengt een stukje van het leven in beeld van drie mensen die het overkwam: een hiv-besmetting, een kind met een zwaar epilepsiesyndroom en een hart dat niet meer wil. Moraal van het verhaal: het leven kan zo mooi zijn, zelfs met een lichaam dat niet meewerkt. Prachtig vormgegeven, met indringende teksten en liefdevolle, ontroerende foto's. Fotograaf Jerry van der Weert en journalist Marianne Lamers die regelmatig voor Ode schrijft, volgden anderhalf jaar lang drie mensen van wie het leven in één keer stilstond. Henk moet leren omgaan met het verlies van een hart dat niet meer wil, Harold met een ziekte waar hij anderen juist jarenlang voor gewaarschuwd heeft. De ouders van de tweeling Merel en Zeno moeten verder met het besef dat een van hun kinderen de rest van haar leven zwaar gehandicapt zal blijven. Hun zoektocht naar geluk en verzoening met hun nieuwe leven laten de makers van deze serie je in beeld en tekst van dichtbij meemaken: het verlies en de eenzaamheid, maar ook het plezier en de hoop die langzaam weer hervonden worden. Zo mooi kan het leven zijn. Auteurs Als je leven in één keer stilstaat is de eerste uitgave van het beeld- en tekstbureau Rafel, opgericht door fotograaf Jerry van der Weert en journalist Marianne Lamers. Het geeft fotoboeken uit en levert journalistieke producties voor media als Ode Magazine, NRC Handelsblad, Trouw en Het Parool. Als je leven in één keer stilstaat is een pleidooi voor langzame journalistiek met rust, aandacht en bevlogenheid als onmisbare ingrediënten. 'Als je leven in één keer stilstaat' (2011) Fotografie: Jerry van der Weert Tekst: Marianne Lamers Ontwerp: TOMIS Uitvoering: drie boekjes (ieder 60 blz) in full colour, gebonden in harde kaft, bijeengehouden door zwartkartonnen banderol Formaat: 235 × 155 mm

Drie oblong-formaat fotoboekjes in een cassette die anderhalf jaar in beeld brengen van het leven van mensen na een ingrijpende gebeurtenis. Een dertiger die wegens een ernstige hartkwaal heeft moeten verduren om te wachten op een harttransplantatie; een gezin waarin een thuiswonende dochter een ernstig epilepsiesyndroom heeft, en een verpleegkundige die op een onbewaakt moment hiv-besmet is geraakt. De auteur, journalist, heeft samen met fotograaf Jerry van der Weert de invloed in beeld gebracht van de bewuste gebeurtenis die hun leven in een keer stilzette, voor hun alledaagse leven. De foto's (meest in zwart-wit) met de beknopte, wat ingetogen tekst maken de lezer en kijker gemakkelijk vertrouwd met deze mensen, omdat het de moeite, de hoop en de levensvreugde in het leven van deze mensen op een onopgesmukte manier in beeld brengt.
Het Riet Kommerzijl

Boeken zijn in goede staat, [naam op schutblad e.d. zijn niet vermeld] tenzij anders vermeld en exclusief verzendkosten.

Bij pakketpost loont het de moeite meerdere boeken te bestellen...7,25 euro van 500 gram tot 10 kg..
Tip !!!
U koopt een tweedehandsboek !
Wees verstandig en stel voor aankoop uw vragen, zijn antwoorden naar tevredenheid, bestel dan pas.
In twijfelgevallen kunt u ook om foto van betreffende boek vragen..ik knars dan wel de tanden maar doe het toch...


Bellen kan ook geen kwaad..0594 - 212902

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Het Riet.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Het Riet
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Riet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Riet vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Het Riet kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren