Titel

Virtueel bedrog / druk Herdruk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026981586

Uitgever

Unieboek BV

Prijs

1,95

Bijzonderheden

2003, 302pp, Paperback / softback

Meer info
Mark Fairfax werkt als effectenmakelaar in de City van Londen en experimenteert op zijn werk met Bondscape, een virtual reality-programma dat zijn broer Richard voor hem heeft ontwikkeld. Wanneer Richard zijn broer dringend vraagt naar Schotland te komen, vindt Mark hem vermoord in zijn huis. Mark neemt de fabriek van zijn broer over en ontdekt dat er gemanipuleerd wordt met aandelen om het bijna failliete bedrijf zo lang in leven te houden dat het nieuwste virtual reality-snufje, Project Platform, ontwikkeld kan worden. Als dat lukt zal het bedrijfje miljoenen dollars waard zijn. Maar bedreigingen van buitenaf, interne tegenwerking en de ontdekking dat er met voorkennis in aandelen van zijn bedrijf wordt gehandeld, doen bij Mark het vermoeden rijzen dat het bedrijf het doelwit is van en uiterst vijandige overname. Samen met Rachel, zijn vriendin en het brein achter Project Platform, probeert Mark de overname te verhinderen. De vondst van belastende documenten en een aanslag op hun leven maakt hen duidelijk dat zij over dodelijke gegevens beschikken en dat hun vijanden alles zullen doen om het bedrijf in hun macht te krijgen.
Afbeeldingen
Ridpath - Virtueel bedrog / druk Herdruk
Ridpath - Virtueel bedrog / druk Herdruk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Tamarinde boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Tamarinde boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tamarinde boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tamarinde boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Tamarinde boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren