Titel

Groeten en liefs aan allen. Het verhaal van de familie van Anne Frank.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789035135277

Uitgever

Amsterdam, Prometheus

Prijs

5,00

Bijzonderheden

2010, Hardcover met stofomslag,

Meer info
Op de zolder van het familiehuis van de familie Frank werden onlangs duizenden brieven, documenten en foto's ontdekt. Als door een wonder bleken ze de tand des tijds te hebben overleefd. Uit deze sensationele vondst stelde Mirjam Pressler een bewogen geschiedenis samen van de familie Frank, de familie die een van de beroemdste meisjes van Europa zou voortbrengen: Anne Frank.

Elke zomer zochten de leden van de familie elkaar op in de Zwitserse Alpen. Vanuit heel Europa stroomden verschillende takken van de familie bijeen. Vanuit deze ongedwongen, zomerse situatie vertelt Mirjam Pressler in 'Groeten en liefs aan allen' de levensgeschiedenis van de familie. Het boek volgt drie lijnen: die van Alice Frank, Annes grootmoeder; van Helene Elias, Annes tante; en van Buddy Elias, de neef van Anne.
Presslers verhaal leest als een fatale familieroman. Uit een stroom van brieven, foto's en verhalen rijst een beeld op van een bijzondere familie, en wordt bovendien een uniek en intiem portret geschetst van Anne Frank.

Mirjam Pressler schreef vele boeken en kinderboeken en bezorgde in 1991 de enige geautoriseerde editie van Het Achterhuis. Gerti Elias is bestuurslid van het Anne Frank Fonds en getrouwd met Buddy Elias, de enige nog levende directe verwante van Anne Frank.
Afbeeldingen
Pressler, Mirjam - Groeten en liefs aan allen. Het verhaal van de familie van Anne Frank.
Pressler, Mirjam - Groeten en liefs aan allen. Het verhaal van de familie van Anne Frank.
ProvHof Haarlem

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ProvHof.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren