Titel

Het raadsel van de graancirkels. Feiten,analysen, hypothesen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020281620

Uitgever

Ankh-Hermes

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1998, 194 pp., paperback. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

De afgelopen twee decennia is er mede door de media relatief veel aandacht besteed aan het fenomeen van de graancirkels. Het gaat in casu om cirkelvormige afdrukken met een diameter van vele tientallen meters in het graan. In de cirkels ligt het graan plat tegen de grond gedrukt, in een spiraalvorm. Alhoewel de graancirkels nu wereldwijd worden gesignaleerd, is Engeland te beschouwen als de bakermat van het fenomeen. Jaarlijks worden daar de grootste en meest complexe formaties aangetroffen. Dankzij een netwerk is het mogelijk om de nieuw ontstane formaties in kaart te brengen. In Nederland zijn de graancirkels vanaf 1994 redelijk in kaart gebracht. Dit is vooral de verdienste van de auteur van dit populair-wetenschappelijk getoonzette boek. In zijn pogingen om deze waarnemingen te verklaren komt hij onder meer uit bij menselijk handelen, windhozen, landingen van vliegende schotels en een communicatiepoging van buitenaardsen. Ondanks uitgebreid veldwerk in de afgelopen jaren, geïnspireerd door Amerikaanse biofysische experimenten, blijven veel vragen nog onbeantwoord. Het vlot geschreven betoog wordt ondersteund door vele afbeeldingen, kleurenfoto's en een literatuurlijst.
Afbeeldingen
Haselhoff, Eltjo H. - Het raadsel van de graancirkels. Feiten,analysen, hypothesen
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren