Titel

Bouw je eigen webserver voor insiders + CD-ROM

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789039524206

Uitgever

Academic Service

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2005, 208 pp., hardcover. NIEUWSTAAT

Meer info
Absolute nieuwstaat.

Met een eigen webserver bouwt u aan flexibiliteit. U bent immers heer en meester waar het de configuratie en uitrusting van het systeem betreft. Bovendien beschikt u over nagenoeg onbeperkte schijfruimte om ál uw audio- en videomateriaal online te zetten. Het inrichten, tunen en onderhouden van uw webserver vormt ook nog eens een interessante uitdaging. De ingrediënten zijn eenvoudig: uw oude pc van de vorige generatie, uw bestaande internetverbinding en uw selectie uit diverse goedkope en zelfs gratis verkrijgbare software.

Dit praktijkgerichte boek helpt u bovenstaande ingrediënten stap voor stap om te zetten in een hostingpakket dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk maakt u eerst uitgebreid kennis met de diverse basisbegrippen (domeinnamen, internetverbindingen, DNS, TCP/IP en dergelijke). Het belangrijkste is echter de praktijk: u installeert de benodigde programma's om uw oude pc in een echte webserver om te toveren.

Op de bij het boek behorende cd-roms staat software die u bij het bouwen van een eigen webserver kunt gebruiken. Het gaat om volledige versies van onder andere IP Updater, Apache en BulletProof FTP Server en een probeerversie van Microsoft Windows Server 2003. Tevens vindt u op de cd-rom dit boek als e-book.
Afbeeldingen
Hendriks, John - Bouw je eigen webserver voor insiders + CD-ROM
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren