Titel

Mijn enige troost

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789033127403

Uitgever

Den Hertog

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

365 dagen met de Heidelbergse Catechismus

Meer info
Toen in 1563 in Heidelberg de later wereldberoemde Catechismus uitkwam, was Luther al bijna twintig jaar overleden. Toch biedt dit boek een antwoord op de vraag: wat zou Luther gevonden hebben van onze Heidelbergse Catechismus?

De samensteller heeft jarenlang de geschriften van Luther nauwkeurig doorzocht om te ontdekken wat hij schreef over de thema's uit de Heidelbergse Catechismus. In dit dagboek wordt iedere week een complete Zondag uit de Heidelberger toegelicht door dagelijkse teksten uit Luthers werk. Zo komt Luther zelf bij alle vragen en antwoorden van de Catechismus aan het woord.
Daarmee is het niet alleen geschikt als dagboek, maar ook als naslagwerk dat een overzicht biedt van Luthers theologie bij alle kernpunten van onze geloofsleer.
Afbeeldingen
Luther Maarten - Mijn enige troost

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vonk Boeken Ternaard.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vonk Boeken Ternaard
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vonk Boeken Ternaard een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vonk Boeken Ternaard vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vonk Boeken Ternaard kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren