Titel

DE Jeugdzonde6

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

ECI Vianen

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Alsnieuw

Meer info
Cas Block is mislukt in het zakenleven: de vijftigjarige succesvolle directeur is ontslagen.
Na een internationale carrière zit Cas thuis, tot ergernis van vrouw en zoon. Op hun aandringen zoekt hij contact met Annabel, antiquair in antieke kaarten. Broer en halfzus koesteren wederzijds een wrok.
Achttien jaar geleden was Cas maar al te bereid zijn zus meedogenloos af te straffen voor een vergrijp. Sindsdien hebben zij elkaar niet meer gezien. Ze ontmoeten elkaar opnieuw, maar het verleden is niet vergeten; ook na zijn dood blijft hun vader tussen hen in staan.

De jeugdzonde speelt zich af in een voor de Nederlandse literatuur ongewone setting: het internationale zakenleven en de kleine besloten wereld van de antieke-kaartenhandel.

Trefzeker schildert Basha Faber een familiedrama waarin heftige karakters botsen rond de cruciale vraag: wat is liefde? Bescherming, opoffering, zelfverloochening?

Recensie(s)

Een 50-jarige topmanager wordt ontslagen. Hulpeloos staat hij aan het begin van een nieuwe levensfase. De wereld lijkt een jungle waarin hij de weg niet vinden kan. Dit gegeven levert een met vaart geschreven boek op, waarin zoveel gebeurt dat het soms moeilijk bij te houden is. De keerzijde van hoofdpersoon Cas is zijn halfzusje Annabel, die zijn 'speaking name' Block deelt, maar meer niet; ze is een frele wervelend persoontje dat handelt in antieke kaarten. De spoken uit hun verleden zuigen broer en zus mee in een draaikolk, waarin het gaat om de betekenis van familieband en om de strijd om macht en liefde en waarin ook blijkt dat elke nieuwe generatie weer dezelfde dromen heeft en dezelfde fouten kan maken (Cas' zoon Dirk). De (uitstekend gekozen!) titel 'Jeugdzonde' wordt op een pijnlijke nieuwe manier belicht. Paperback; kleine druk.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren