Titel

De terugkeer van de goden

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024513536

Uitgever

Amsterdam : Luitingh-Sijthoff

Prijs

7,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1993, 303 p., 22 cm., illustraties. Hardcover, met omslag. Goed

Meer info
Vert. van: Der Götter-Schock. - München : Bertelsmann, 1992. Recensie: Al meer dan 25 jaar betoogt de auteur een en andermaal dat voorstellingen en verhalen over goden binnen de diverse oude volkeren en culturen teruggaan op ontmoetingen met wezens van andere planeten. In dit boek wordt dit thema opnieuw uiteengezet. Beschreven wordt hoe in veel oude mythen en legenden in feite sprake is van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. De verwachting binnen veel culturen van de terugkeer van de goden is ook een bewijs van vroegere ontmoetingen met buitenaardse wezens. Hiernaast gaat de auteur in op het verschijnsel UFO en bespreekt hij ontmoetingen van veel mensen in de moderne tijd met ruimtewezens. Von Däniken schrijft meeslepend en gedreven; het is daarom een boeiend boek. Niettemin blijft zijn theorie uiterst omstreden, temeer daar alle andere verklaringen van eventuele ontmoetingen of over het ontstaan van oude mythen niet serieus genomen worden en zonder meer worden afgewezen. Bevat foto's in kleur en zwart-wit en afbeeldingen.
Afbeeldingen
Däniken, Erich von ; [met medew. van Ulrich Dopatka ; vert. uit het Duits door Jan van Amerongen] - De terugkeer van de goden
Aanrader Marken-Binnen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Aanrader.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Aanrader
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aanrader een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aanrader vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Aanrader kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren