Titel

Ik ben Slank want ikEet

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Artulen Valkenswaard

Prijs

1 250,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
De schrijver heeft getracht de oorzaak te vinden voor het feit dat de ene persoon veel kan eten en slank blijft terwijl de andere dik wordt van bijna niets. De afslankmethoden hebben in sommige gevallen wel succes en in andere geen of zeer weinig. De schrijver heeft een voedingsmethode uitgedacht en toegepast waarbij vooral vetten en koolhydraten gescheiden genuttigd worden, wat tot gevolg heeft dat de insulineafscheiding niet zo sterk gestimuleerd wordt en de voedingsmiddelen beter verwerkt en daardoor niet opgeslagen worden. Allereerst wordt de filosofie uitgelegd en vermeld hoe het dieet moet worden toegepast. Daarna worden de voedingsmiddelen behandeld en wordt ingegaan op de twee dieetfasen, met tips om toch zoveel mogelijk aan het sociale leven deel te blijven nemen. Vervolgens facetten zoals hypoglycemie, cholesterolprobleem, kindervoeding enz. Met voedingsmiddelentabellen, recepten en een uitgebreide bibliografie.
Ab antiquarimaat Amersfoort

SINTERKLAAS ACTIE !!
Deze week is het Actie week bij Ab Antiquarimaat!!
Het 2e boek dat u koopt is voor de HALVE PRIJS
PROFITEER NU !!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren