Titel

Montignac van A tot Z

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Artulen Valkenswaard

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in redelijke staat

Meer info
De Methode Montignac ontwikkelt zich steeds verder. De Dictionaire Montignac geeft de laatste stand van zaken weer. Deze uitgave is in eerste instantie bedoeld voor diegenen die de methode al toepassen. Met meer dan 500 trefwoorden geeft het naslagwerk snel antwoord op vragen uit de praktijk van alledag. Hoe zat het ook al weer met magere melk? Zoetstoffen? Koffie? En chocolade? De Dictionaire biedt echter meer. U wordt zich bewust van de slechte invloed van dik zijn op uw gezondheid. Zo heeft overgewicht een nadelige invloed op uw cholesterolgehalte en bloeddruk, bij pilgebruik, in de overgang en bij diabetici. Dit boek toont U hoe de Methode Montignac U daarbij helpt. Mede daarom is deze uitgave een prima kennismaking voor diegenen die de Methode Montignac nog niet kennen. U krijgt zicht op de principes en de brede toepassing van de methode, zoals die beknopt en helder worden uitgelegd in de boeken 'Slank worden met zakendiners', 'Ik ben slank, want ik eet en 'Zij is slank want zij eet, speciaal voor de vrouw' en uit onze receptenboeken Recepten en menu's volgens de Methode Montignac'en 'Slank en Snel, de fast cuisine van de Methode Montignac'. Voor miljoenen mensen was de Methode Montignac de aanleiding om daadwerkelijk te gaan werken aan hun gewicht en gezondheid. Dit is wellicht ook het moment voor U

Recensie(s)

De 'methode Montignac' wordt in de inleiding van dit boek summier beschreven. Deze methode is geen tijdelijk dieet, (bijv. om te vermageren) maar een educatie tot een goede voeding. Montignac gaat ervanuit dat men bepaalde voedingsmiddelen niet met elkaar moet combineren, hetgeen door de reguliere voedingswetenschap niet onderschreven wordt. Daarna volgt in alfabetische volgorde een groot aantal begrippen met een duidelijke uitleg. Zowel voedingsmiddelen als gerechten, medische termen en medicijnen, voedingsleer-onderwerpen, kooktechnieken en enkele schoonheidsbegrippen komen aan de orde. In duidelijke en heldere taal worden deze trefwoorden nader toegelicht met daarbij de eventuele toepassingen, voor- en/of nadelen bij de methode Montignac. Bij de onderwerpen ontbijt, lunch en diner worden voorbeelden gegeven die passen in deze voeding. Zowel de Montignac-kenners als de leek kunnen hierin voldoende informatie vinden
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren