Titel

Een ploeg van goud. Hartverwarmende ervaringen rondom de zorgboerderij.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Roodbont, Zutphen

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, ingenaaid, 2005, 96 blz. Met kleurenfoto's.

Meer info
Verhalen van mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap of een verslaving, die aangepaste arbeid verrichten op een boerderij, aangevuld met ervaringen van hun zorgverleners.

Het is inmiddels wel bekend dat een zorgboerderij goed werkt voor veel mensen. Mensen met een beperking, dementie, psychiatrische aandoening of verslavingsproblematiek. Zij leren hun mogelijkheden ontdekken en vinden hier een plek voor herstel, rust of werk. In dit boek vertellen mensen die dagbesteding krijgen of wonen op een zorgboerderij hun verhaal. Wat voor werk ze doen en wat voor effect de boerderij op hun leven heeft. Ook hulpverleners vertellen over hun ervaringen. De verhalen worden ondersteund door vele kleurenfoto's van het werk op de boerderij, de dieren en planten. Hiernaast bevat het boek ook veel informatie voor mensen die zelf een zorgboerderij willen starten. Wat betekent dit voor de omgeving, waar vraag je subsidie aan, en een lijst met handige adressen en websites. Kortom: een leuk en informatief boek voor iedereen die bij een zorgboerderij betrokken is of hier in de toekomst iets voor wil betekenen.
Afbeeldingen
Ganzewinkel, Jeannet van - Een ploeg van goud. Hartverwarmende ervaringen rondom de zorgboerderij.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren