Titel

Vandaagkook ik vegetarisch

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Ploegsma

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
Heb je wel eens een vlindersalade gegeten met gesmoorde keizer toe? Of een haaienvinnensoep zonder haai geproefd? Dan is dit je kans, want in dit kookboek staan de meest overheerlijke recepten zonder vlees of vis, die je zelf kunt klaarmaken. Stap voor stap is beschreven boe je de lekkerste vegetarische gerechten op tafel tovert: van een bijzonder voor- of hoofdgerecht tot een onvergetelijk toetje of een verrassende traktatie. Bij ieder gerecht staat wat je nodig hebt, wat je klaar moet zetten en hoe lang je bezig bent. Net als in 'Vandaag kook ik', bekroond met de Gouden Pollepel, zijn alle recepten door kinderen uitgeprobeerd. Recensie(s) Boek voor kinderen waarin uitgebreid wordt ingegaan op de redenen waarom je vegetarisch zou kunnen eten, op wat je nodig hebt om gezond te blijven, en ook op de ingrediënten die in de recepten van het boek verwerkt worden. Verder wordt aangegeven wat je nodig hebt om te koken (de verschillende keukengereedschappen zijn ook allemaal getekend!) en hoe je de verschillende soorten groenten en fruit moet schoonmaken en klaarmaken. Daarna volgt een groot aantal recepten van voor kinderen aantrekkelijke gerechten, met een duidelijke beschrijving, met handige tips en suggesties voor variaties. Werktijd en boodschappenlijstjes staan in een omkaderd tekstblok. Op alle bladzijden komen grappige pentekeningen voor in zwart-wit met grijstinten. Registers op soort gerecht en een alfabetisch register maken van dit boek een heel serieus kookboek. Dit zeer handige en praktische boek is een echte aanrader voor het nog steeds groeiende aantal kinderen dat géén of minder vlees en vis wil eten! Ook voor hun ouders een uitkomst! Vanaf ca. 10 jaar
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren