Titel
Desserts basistechnieken en de lekkerste recepten
Schrijver
Bernard Chantal
Taal
Nederlands
ISBN
9783938265185
Uitgever
Kubik
Prijs
€ 12,50(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
Harde kaft met stofomslag 143 pagina's 2005
Meer info
In dit boek komt u van alles te weten over desserts. Besproken worden de verschillende deegsoorten, de basistechnieken en ruim honderd heerlijke recepten, variërend van eenvoudige appeltaart tot de meest verfijnde charlotte. Met handige en gedetailleerde tips over welk keukengerei niet mag ontbreken, de belangrijkste ingrediënten, het bakproces, de garnering, het bewaren en de presentatie.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
- Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.