Titel

Homoseksualiteit en hulpverlening; hulpverlening aan homoseksuele mannen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9050710425

Uitgever

An Dekker/Schorer

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1988/1e dr./298 p./paperback/nieuw

Meer info
Wat is er nu zo bijzonder aan hulpverlening aan homoseksuele mannen? Op het eerste gezicht misschien weinig, maar er schuilt een adder onder het gras. Veel hulpverleners vinden hulpvragen van homoseksuele mannen heel gewoon. Zij maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, dus ook niet tussen homoseksuele mannen en lesbische vrouwen. Homoseksuele hulpvragers daarentegen vinden hun eigen probleem vaak heel specifiek, ze voelen zich dan ook niet begrepen en niet geholpen als de hulpverlener weinig weet van homoseksualiteit.
Natuurlijk is een aantal hulpvragen van homoseksuele mannen te vergelijken met die van hetero's, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Hetero ben je, voor homoseksualiteit moet je kiezen. Hetero is de norm, terwijl homoseksuele mannen hun eigen plek moeten veroveren. Het huwelijk of het samenwonen van hetero's is standaard. Homo's moeten hun eigen relatievormen en leefstijlen ontwikkelen en steeds weer verdedigen. Dat is overigens vaak een reuze creatieve bezigheid, maar ... soms ook niet.
In deze bundel wordt een keuze gepresenteerd van recente artikelen uit de Verenigde Staten, Nederland en België. U komt veel te weten over:
- wat homoseksualiteit eigenlijk is
- welke methodieken geschikt zijn bij het oplossen van acceptaiteproblemen of in relatie- en groepstherapie
- identiteits- en intimiteitsproblemen
- hulpverlening door homoseksuele therapeten
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren