Titel

Autobiografie van een bayboomer

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Karakter Speakers Academy

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in goede staat

Meer info
Wilhelmus Simon Petrus Fortuyn, roepnaam Pim, werd op 19 februari 1948 geboren in een niet onbemiddeld, rooms-katholiek gezin in het Noord-Hollandse provincieplaatsje Velsen. De eigenzinnige jongen, van begin af aan een 'outsider', ontwikkelde zich al snel tot een gretige en snelle leerling en later tot een briljant student en erudiet academicus. En altijd lonkte de politieke strijd, en dan met name de strijd tegen de gevestigde orde. In deze autobiografie presenteert Pim Fortuyn zich als een typische representant van de generatie van de babyboomers: geboren direct na de Tweede Wereldoorlog en gevormd door de optimistische jaren vijftig, de roerige jaren zestig en zeventig, de machtige jaren tachtig en de onzekere jaren negentig. Alle kenmerken van de babyboomers komen in zijn leven tezamen: opbouw, democratisering, seksuele bevrijding en carrièremogelijkheden. 'Autobiografie van een babyboomer' is het persoonlijk en openhartige levensverhaal van een eigenzinnige 'outsider' die zich, vaak tegen de stroom in, ontwikkelde tot een politicus van groot formaat. Maar het is natuurlijk ook het unieke verhaal van de gevoelsmens Fortuyn, de charmeur in het onberispelijke maatpak, de eenzame homoseksueel, de man van de talloze hechte vriend- en vijandschappen. Speciaal voor deze editie vertrouwden broer Marten Fortuyn en diverse vrienden en geestverwanten hun herinneringen aan Pim Fortuyn aan het papier toe. Dit boek verscheen eerder onder de titel 'Babyboomers. Autobiografie van een generatie'.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren