Titel

Pietje Bell

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kluitman

Prijs

14,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
Speciale filmeditie, uitgegeven ter gelegenheid van de Pietje Bell-film die vanaf 17 november 2002 in de bioscoop te zien is.
Pietje Bell... De naam alleen al roept het beeld op van een belhamel, een jongen die de ene ondeugende streek na de andere uithaalt. De dingen die hij doet, lopen vaak heel anders dan Pietje heeft bedoeld. Vandaar dat Pietje het regelmatig aan de stok krijgt met allerlei mensen. Samen met de kinderen uit de buurt gaat Pietje Bell een circus beginnen. Pietje, Engel en Peentje zijn de circusbazen en verzorgen zelf ook voorstellingen. Ze verzamelen allerlei oude spullen om hun circus mee in te richten en loslopende dieren worden getraind om een kunstje te vertonen. Het publiek geniet, maar wacht eigenlijk op het hoofdnummer van het programma: de goocheltoeren van Pietje Bell!

Recensie(s)

Filmeditie van het klassieke verhaal over de ondeugende Pietje Bell, de schoenmakerszoon die allerlei ondeugende streken uithaalt. Deze lijvige uitgave bevat de eerste twee delen. Het is een verhaal in ouderwetse sfeer dat weer populair is door de film. Woorden die nu uit de tijd zijn (lei, manifacturenwinkel e.d.) worden in voetnoten uitgelegd. Terecht geillustreerd met de vele originele zwartwitte tekeningen van Jan Rinke. Tussen de twee delen op glanspapier zit een apart katern met kleurenfotos uit de film en een uitgebreide biografie (met zwartwitfoto's) over de schrijver door Jan Maliepaard en Rene Zwaap, goed te lezen voor de beoogde doelgroep. De biografie heeft een aparte nummering. Het verhaal zelf is op grof, wit papier gedrukt; ook de boeken hebben een eigen nummering, waardoor de inhoudsopgave van deel 2 achterin staat en die van deel 1 halverwege het boek. Op de omslag een collage van kleurenfotos uit de film. Dit boek zal graag gelezen worden door jong en oud en door iedereen die de film heeft gezien. Geschikt vanaf ca
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren