Titel

Benders Bron

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Mozaiek Zoetermeer

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
De vrouw van de dominee staat op het randje van een zenuwinzinking. Een oude dame neemt, zonder het te weten, een dief in dienst. Een weduwnaar wordt ongewild verliefd op een tiener en een sombere puber overweegt een eind aan zijn leven te maken. Zomaar een greep uit de mensen die in Bender Springs wonen, en met wie we in deze roman kennis maken. Benders bron is een verhaal over een klein plaatsje waar dromen verloren dreigen te gaan in de strijd om het dagelijks leven; een verhaal over gewone mensen die vechten voor acceptatie en worstelen met hun zekerheden. In toevallige ontmoetingen en temidden van soms bittere conflicten ontdekken deze dorpelingen een gedeelde liefde en een wederzijds respect, die hun gemeenschap hoop en genezing brengen.

Recensie(s)

Protestants-christelijke familieroman over het wel en wee van verscheidene bewoners van een gefingeerd Amerikaans dorp rondom de kerk en een oude bron. Terwijl er in de kerk een opwekkingsdienst om regen gehouden werd, ontdekte de excentrieke vrouw Lewanda in de zomer van 1888 in het veld een bron. Ook nu in de droge, warme zomer van 1997 komen dominees van de baptisten- en methodistenkerk en de pinksterbeweging samen om ''opwekkingsdiensten'' te houden. Een aaneenschakeling van verhalen in drie gedeelten, die een inzicht geven in de centrale plaats van kerken in oude mijndorpen in Kansas. Wel wat langdradig verhaal maar met goede karaktertekening. Paperback; kleine druk. Eerder verscheen van Vinita Wright (1958, beschouwd als een bijzonder getalenteerd christelijk schrijfster) 'Velma's tafel'*.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren