Titel

Me the media. Verleden, heden en toekomst van de derde mediarevolutie.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie VINT / Sogeti Nederland, Diemen

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met stofomslag, 2008, 235 blz.. Met afbeeldingen en een index.

Meer info
YouTube, Hyves, Faces, iPhone, weblogs, allemaal onderdelen van wat tegenwoordig web 2.0 wordt genoemd. Iedereen kan zijn eigen individuele wereld vormgeven en zijn mening de wereld in sturen. Tegelijkertijd lijkt de traditionele informatiestroom (eenrichtingverkeer) zijn langste tijd te hebben gehad. Een collectief van auteurs, verbonden aan het ict-bedrijf Sogeti, inventariseert de 'derde mediarevolutie' (na boekdrukkunst en massamedia) en de betekenis daarvan voor mensen en organisaties. Bedrijven doen hun voordeel met de 'conversatie-economie', waarbij de klant steeds beter te vinden is, maar de consument ook steeds meer macht krijgt. Onze fysieke wereld versmelt steeds meer met de virtuele. Privacy is niet meer haalbaar voor wie actief is op Hyves of Second life. Voor de jonge generatie is dat al gewoon. Internet is een hoorn des overvloeds, maar de aandacht versnippert en het wordt steeds moeilijker om een dagje vrij te nemen van het informatie-infuus. Een boek voor managers, trendwatchers en mensen die willen weten waar dat heen gaat met de informatietechnologie. Vlotte toon en hippe terminologie (hyperego, wetware) van researchers uit de voorhoede van multimediale wereld. Eigentijds vormgegeven, luchtige opmaak en veel kleurenillustraties.
Afbeeldingen
Bloem, Jaap ; Menno van Doorn en Sander Duivestein - Me the media. Verleden, heden en toekomst van de derde mediarevolutie.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren