Titel

Flame / De Divini Saga

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Gigaboek

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Als de mensheid wordt bedreigd en de goden ingrijpen, gebeurt er iets waar niemand op had gerekend...
Amor is bloedmooi, steenrijk en een Griekse god. Hij denkt dat hij alles al een keer heeft meegemaakt... Totdat hij verliefd wordt op een mens.
Moon is een meisje dat het niet gemakkelijk heeft. Ze woont bij haar drankzuchtige oom en ongeïnteresseerde tante. Haar leven sleept zich voort en erg leuk of opwindend is het niet... tot de dag waarop ze een niet-menselijke jongen ontmoet.
Wanneer de paden van het aardse en het goddelijke elkaar kruisen, worden wetten overtreden, risicos genomen en levens voor altijd veranderd... Welkom in de wereld van de Divine Saga!


Recensie(s)

Een Griekse godenfamilie van twaalf leden vestigt zich in een kasteel in het hedendaagse Nederlandse dorpje Enter. De goden mengen zich onder de bevolking om een groot gevaar voor de mensheid op te sporen. Een van de goden, Amor, ontmoet op de middelbare school het 17-jarige eenzame meisje Moon. Amor voelt zich tot Moon aangetrokken en houdt niet voldoende afstand van haar, met een onmogelijke liefde tot gevolg. Eerste deel van de fantasyserie 'Divine Saga'. Het is de bedoeling dat er nog vier delen volgen. Een op de Griekse mythologie gebaseerd, fantasierijk en spannend verhaal waarin de romance tussen Amor en Moon de hoofdrol speelt. Een groot deel van het tijdsverloop wordt twee keer beschreven, een keer vanuit het perspectief van Amor en een keer vanuit dat van Moon. De personages Amor en Moon zijn goed uitgewerkt, maar de meer beknopte beschrijvingen van sommige van de goden zijn eerder grappig dan geloofwaardig. Elk hoofdstuk begint met een bijpassend citaat. De marges zijn erg nauw, waardoor de bladspiegel wat vol is. Het mooie omslag en de sfeervolle zwart-witillustraties in het boek passen goed bij het verhaal. Wel wat vreemd is dat voor de meeste goden de Romeinse in plaats van de Griekse namen gebruikt worden (Mars ipv. Ares, Venus ipv. Aphrodite). Vanaf ca. 15 jaar.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren