Titel

De Bijbel open

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Ark Boeken

Prijs

22,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in zeer goede staat

Meer info


Spanning, avontuur, liefde en menselijke emoties, de Bijbel heeft alles in huis om een bestseller te zijn. En dat is de Bijbel dan ook: het best verkochte boek aller tijden. Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit boek; anderen beginnen die net te ontdekken. Maar het gaat niet alleen om de mooie verhalen. In de Bijbel gaat het over de vragen van onze tijd. Vragen over de zin van ons bestaan, over de toekomst van onze wereld, over het leven na de dood. De Bijbel wil geopend en gelezen worden. Dit boek, 'De Bijbel gaat open', gidst de lezer door elk bijbelboek. Kleurrijke kaarten, tijdbalken, schema's en foto's brengen de Bijbelboeken tot leven. 'De Bijbel gaat open' is geschreven voor mensen die dat oude boek al jaren kennen en lezen, maar evengoed voor diegenen die het nog nooit hebben geopend.

Recensie(s)

De schr3fster geeft van elk b3belboek een samenvatting; hoofdstukken 1 t/m 8 over het Oude Testament en hoofdstukken 9 t/m 13 over het Nieuwe Testament. Van elk b3belboek worden de belangr3ke gedeelten en gebeurtenissen in de kantlijn aangegeven. De (vaak gekleurde) landkaarten, t3dbalken, schema's, foto's (vaak uit Israël en omringende landen nu), excursies over bepaalde begrippen e.d. verhogen de informatiestroom die nodig is om goed inzicht te verkr3gen in het verhaal van en over God. Dat geldt zeker voor de opgenomen informatie over de "Umwelt" van Israël. Eveneens voor de overzichten van koningen en profeten, gel3kenissen, wonderen en de synopsis. Aan de lay-out is zeer veel zorg besteed; de ervaren b3bellezer zal dit boek ervaren als een goede gids voor b3belstudie, voorbereiding, vertelling en toelichting. De schr3fster ziet de B3bel als Gods eigen Woord voor zijn wereld.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren