Titel

Wij. De kunst van het manipuhelpen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789027457233

Uitgever

Het Spectrum

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 2e dr.,255 pp. hardcover. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

'Wij' is het vervolg op het boek 'Ik' (2005)* van dezelfde schrijver, dat het gezonde egocentrisme beschrijft. Als je weet wie je bent en weet wat je wilt, dan moet je het ook nog zien te bereiken. En daarvoor zijn anderen zoals partner, kinderen, familie, vrienden, collega's en bazen nodig. Sociale slagkracht is nodig om samen met anderen je doelen en missie te bereiken. Dit boek biedt een aantal handreikingen om een zogenoemd WIJ-mens te worden. Na een hoofdstuk over de psychologie van het gunnen wordt ingegaan op hoe je van IK tot WIJ kunt groeien en vervolgens hoe je dat kunt vervolmaken. Tenslotte komen praktijksituaties aan de orde die tot doel hebben om de voorafgaande theorieën en processen zichtbaarder te maken met verhalen uit het leven van alledag. Voor geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling kan dit boek mede door het taalgebruik, herkenbare praktijksituaties, illustraties en opdrachten een bijdrage aan het vergroten van de persoonlijke effectiviteit leveren.
Afbeeldingen
Claassen, Remco - Wij. De kunst van het manipuhelpen
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren