Titel

Levende vrijheid ( gids voor radicale verlichting door een revolutionair spiritueel leraar )

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789069635712

Uitgever

Altamira-Becht

Prijs

4,95

Bijzonderheden

goede staat met slechts heel lichte gebruikssporen | 2002, 1e druk | 111 pagina's, paperback

Meer info
Onder de spirituele leraren heb je hen die veilig, zachtaardig, troostend, geruststellend en zorgzaam zijn, en je hebt de bandieten, de onuitstaanbaren, de mannen en vrouwen die je uitdagen, je verontrusten, je schrik aanjagen, tot je je radicaal ervan bewust wordt wie en wat je in werkelijkheid bent.

Als je bemoediging wilt, een vage glimlach, streling van je ego, vriendelijke stimulering van je zelfbeperkende gedrag, ga dan op zoek naar een prettige man of aardige vrouw. Maar als je verlichting wilt, als je wilt ontwaken, als je verzengd wilt worden in het vuur van hartstochtelijke Oneindigheid, zoek dan een ruwe kerel of hatelijke vrouw, iemand bij wie je je slecht op je gemak voelt en die je doodsbang maakt.

Andrew Cohen is zo´n onbehouwen type. Hij is er niet om je troost te geven, hij is er om je aan duizend stukken te scheuren... zodat Oneindigheid je weer in elkaar kan zetten, vrijheid in de plaats kan komen van gevangenschap en volheid je angst in de schaduw kan stellen. En dat gebeurt gewoon niet als je alleen maar troost, geruststellende gebeden en rimpelloze clichés zoekt. In Levende vrijheid toont Andrew Cohen dat hij handelt met nietsontziende integriteit, een integriteit die weliswaar mededogen met je ware zelf aan de dag legt, maar je ego met een enorme knuppel te lijf gaat.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Chris Mouwen
oorspronkelijke titel: Living Enlightenment
paperback: 111 pagina´s
uitgeverij: Altamira-Becht
1e druk, 2002
formaat: 135 x 207 x 11
trefwoorden: zelfverwerkelijking, bewustzijnsontwikkeling
conditie: goed, slechts lichte gebruikssporen, cover erg netjes en geen stootplekken (zie foto)
artikelnummer: WV-ZR-0103
Afbeeldingen
Cohen, Andrew - Levende vrijheid ( gids voor radicale verlichting door een revolutionair spiritueel leraar )
Zininzijn Zevenhuizen

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Zininzijn.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Zininzijn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren