Titel

Bed & Breakfast. Romantisch overnachten in Nederland

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789018026462

Uitgever

Anwb

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008, 694 pp., softcover. NIEUWSTAAT

Meer info
Nieuwstaat.

Overzicht van meer dan 1350 adressen voor bed & breakfast in Nederland. Deze overnachtingsvorm is populair geworden mede dankzij de vaak sfeervolle panden, huiselijke sfeer, mooie omgeving en persoonlijke aandacht van gastheer/-vrouw. De samenstellers hebben op grond hiervan uit het ruime aanbod een selectie van adressen gemaakt die verspreid liggen over geheel Nederland. In Gelderland, Noord-Holland en Friesland zijn de meeste te vinden. Ook zijn er 25 pagina's adressen in Vlaanderen, m.n. in de Brabantse en Limburgse grensstreek en in Oost- en West-Vlaanderen. De gids is op provincie en vervolgens op plaats geordend en van elk verblijf zijn adresgegevens, aantal kamers, prijsindicatie, voorzieningen, fiets- en wandelmogelijkheden en een kleurenfoto opgenomen. Na een inleiding vindt men eerst deelkaarten met locatie van alle adressen. Handig zijn de verschillende indices op goedkope en luxe verblijven, duinen, huisdieren en tenslotte een plaatsnamenregister op de tekst en op de kaarten.
Afbeeldingen
Renting, Geert (red) - Bed & Breakfast. Romantisch overnachten in Nederland
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren