Titel

20 Nationale Landschappen. Bekijk Nederland opnieuw

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021540559

Uitgever

Kosmos

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, 1e dr., 176 pp., paperback. Als nieuw

Meer info
Als nieuw, met minimale gebruikssporen.

In deze uitgave worden de twintig in 2004 door de rijksoverheid aangewezen nationale landschappen in Nederland gepresenteerd voor de toerist die belangstelling heeft voor het Nederlandse cultuurlandschap. In alfabetische volgorde worden ze besproken, te beginnen bij Arkemheen-Eemland tot zuidwest-Zeeland. De omvang van de nationale landschappen verschilt nogal. De grootste zijn de Veluwe en het Groene Hart. Tot de kleinere behoren o.m. de Gelderse Poort en de IJsseldelta. Daarnaast zijn er twee verdedigingslinies, nl. de Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Elke regiobeschrijving begint met een topografisch kaartje, gevolgd door een typering van de natuur en cultuurhistorie, drie redenen om het gebied te bezoeken, wandeltochten, een overzicht van wat je er kunt doen, w.o. musea, theetuinen, bezienswaardigheden en adressen van bezoekerscentra e.d. Mooie landschapsfoto's in kleur (echter zonder bijschriften) geven een nadere indruk van deze bijzondere Nederlandse cultuurlandschappen in dit aardige boek, dat besluit met een geografisch register.
Afbeeldingen
Donkervoort, Ilona, Guerite  Flury - 20 Nationale Landschappen. Bekijk Nederland opnieuw
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren