Titel

Dat wat Is (gesprekken over het onveranderlijke)

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077228982

Uitgever

Samsara

Prijs

18,95

Bijzonderheden

nieuw boek | 2012, 1e druk | gebonden, 338 pagina's

Meer info
Alles verandert, behalve Dat waarin alles verschijnt. Dat is het onveranderlijke, het Ene zonder tweede. Het is het onderwerp waarover de non-duale leraren van deze tijd in de meest rechtstreekse bewoordingen tot ons spreken. Ze doen dat ieder op hun eigen manier, maar de kern van hun boodschap is altijd dezelfde. Leraren uit Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten laten hun stemmen horen, die allemaal uitdrukking geven aan hun bevrijding van de ik-illusie. Hoe verschillend de levens ook zijn die ze leiden, hoe uiteenlopend hun ervaring ook is, alle leraren verwoorden wat die bevrijding inhoudt op hun eigen, unieke wijze, vanuit een onpersoonlijk, maar toch uniek perspectief. Daarnaast belichten zij hun rol als leraar en hun relatie met de zoeker naar bevrijding.

De gesprekken in dit boek bieden de leraren van nu de ruimte om dat perspectief in al zijn eenvoud en rijkdom voor het voetlicht te brengen. De auteur koos daarvoor de leraren die hij als de meest belangrijke beschouwt als het gaat om de verwoording van het onverwoordbare, met als bekendsten Tony Parsons, Jeff Foster, Rupert Spira, Gangaji, Wayne Liquorman, Jan van den Oever, Jan van Delden en Unmani Liza Hyde. De meeste van de gesprekken werden eerder gepubliceerd in het tijdschrift 'InZicht - Wegen van radicaal zelfonderzoek'.

Overige details:
taal: Nederlands
gebonden: 338 pagina´s
uitgeverij: Samsara
1e druk, 2012
illustraties: voorzien van zwart-wit foto's van de verschillende auteurs (satsanggevers)
formaat: 134 x 206 x 37
trefwoorden: non-dualiteit, advaita vedanta, zelfverwerkelijking, bloemlezing
conditie: nieuw
artikelnummer: WV-ZR-0049

*Extra verzendinformatie:
Dit boek wordt - vanwege de dikte - als pakket verzonden via DHL.
Afbeeldingen
Boogaard, Han van den e.a. - Dat wat Is (gesprekken over het onveranderlijke)
Zininzijn Zevenhuizen

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Zininzijn.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Zininzijn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren