Titel

Zwijntje heeft geen zin

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060386644

Uitgever

Christofoor, Uitgeverij

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

9 exemplaren

Bijzonderheden

2010, 36 pp, gebonden, nieuw, desgewenst gesigneerd

Meer info
Zwijntje lag lusteloos onder een boom.
Niks voor Zwijntje eigenlijk. Het liefst maakte hij plezier met zijn vrienden, dat vond hij nog leuker dan in de modder rollen. Het aller-, allerliefst was hij bij Eekhoorn als die een heerlijk stoofpotje had gekookt.
Maar vandaag dus niet. Vandaag heeft Zwijntje nergens zin in en nergens trek in. Gelukkig komen al zijn vrienden langs en allemaal hebben ze een goed idee om hem op te vrolijken.

Er zijn drie boeken (4+) over de dierenvrienden: ?Aan tafel!?, ?Kikker en de kleuren? en ?Zwijntje heeft geen zin?. Prijs voor de drie delen in een koop: ? 15,--.

Een speciaal bij deze boeken gemaakt liedje is gratis te downloaden van www.wilmadegeling.nl, net als voorlees- en doetips bij de verhalen.
Afbeeldingen
Degeling, Wilma en Nahmias, Veronica - Zwijntje heeft geen zin
Degeling Boeken Weert

Het aankoopbedrag wordt terugestort als artikelen ongebruikt binnen 14 dagen worden geretourneerd (retourkosten komen voor eigen rekening).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Degeling Boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Degeling Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Degeling Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Degeling Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Degeling Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren