Titel

No 1 . ( Weet wie je bent en wat je wilt uitstralen . ) Wie ben ik en wat wil ik uitstralen? Dat is geen makkelijke vraag, maar Dyanne neemt je mee op reis naar het antwoord. Ze houdt je een spiegel voor waarin je je ware zelf zult zien. -

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

A.W. Bruna Lev.

Prijs

12,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden hagelnieuw met harde kaft en omslag en boekband - 0915 - 1e dr 2011 - 225 p .- 700 gr

Meer info
- Wie ben ik en wat wil ik uitstralen? Dat is geen makkelijke vraag, maar Dyanne neemt je mee op reis naar het antwoord. Ze houdt je een spiegel voor waarin je je ware zelf zult zien. Het is je persoonlijke gids, die je bewust en anders naar jezelf laat kijken en het onmogelijke mogelijk maakt. Je bent niet zomaar een vrouw. Je bent een nummer 1. Als je weet wie je bent, dan straal je dat ook uit. Zorg ervoor dat je identiteit en imago in balans zijn. En als je het even niet meer weet, sla dan gewoon het boek nog eens open.
Recensie(s)

Ervaren imagostylist Dyanne Beekman - bekend van televisieprogramma's als 'Look of Love'- schrijft over haar persoonlijke ervaringen en visies, waardoor frisse invalshoeken over mode en styling ontstaan. In twaalf hoofdstukken wordt de lezer uitgenodigd tot zelfanalyse, doelen stellen en bewustwording, en aangespoord om het beste (de 'Nummer Een') uit zichzelf te halen. Onder het motto dat buitenkant en binnenkant een zijn, stelt Dyanne zich op als coach voor het vinden van een eigen stijl. De strakke vormgeving (door de prijswinnende Studio Room) en tussentijdse opdrachten maken het echter niet tot een streng handboek: subtiele kleurnuances in opmaak, een levendige foto bij elk hoofdstuk, citaten van Lenny Kravitz tot de Dalai Lama en zelfverzonnen termen als de 'rubens-bil' of 'creativitijd' maken de publicatie tot een inspirerende gids met ruimte voor interpretatie en notities (lege bladzijden). Dyanne heeft zowel de drukke, werkende moeder als doelgroep, als iedere vrouw die tijd wil nemen om in harmonie met haar uiterlijk te komen
Afbeeldingen
Beekman , Dyanne . ( Imago stylist . ) & Lizanne Croonen . & Matthias Boswinkel . & Sanne Huijboom . & Nienke van Zwam . & Janna van der Veen . [ isbn 9789400500501 ] - No 1 . ( Weet wie je bent en wat je wilt uitstralen . ) Wie ben ik en wat wil ik uitstralen? Dat is geen makkelijke vraag, maar Dyanne neemt je mee op reis naar het antwoord. Ze houdt je een spiegel voor waarin je je ware zelf zult zien. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren