Titel

TED / Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789490608712

Uitgever

Trichis Publishing

Prijs

14,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013 ,1e druk ,paperback ,200pp ,veel foto's ,Rotterdam ,biografie ,nieuw

Meer info
Sommige levens zijn zó uitzonderlijk dat ze het waard zijn om beschreven te worden. Ted. Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach neemt de lezer mee op reis door het bizarre leven van de Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach, die vijfentwintig jaar geleden zijn eerste housefeest gaf en sindsdien duizenden feestgangers tot ver buiten de landsgrenzen bereikt.
In dit rauwe portret vertelt Ted zelf over zijn intense leven als koning van de nacht. Hij laat de lezer zonder enkele schroom toe in zijn wereld vol seks, rebellie, extase en rijkdom, vertelt over ontmoetingen met Lady Gaga, Jean Paul Gaultier en Pim Fortuyn en beschrijft zijn bestaan zonder grenzen. Ook heftige zaken als geweld in het uitgaansleven, zijn gevecht tegen drank en drugs en de tijdsgeest die hij heeft zien veranderen gaat hij niet uit de weg.
In Ted. Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach komen ook prominente vrienden en bekenden van Ted aan het woord, waaronder Sander de Kramer, Joost van Bellen en Marlies Dekkers.

Theodorus ("Ted") Bernardus Langenbach (Rotterdam, 3 mei 1959) is een Nederlandse party-goeroe.
In Rotterdam volgde hij de studierichting Visuele Communicatie en Plastische Vorming aan de Academie voor Beeldende Kunsten.
Langenbach is bekend van de MTC-party's en is hij initiatiefnemer en creatief directeur van de Rotterdamse danceclub Now&Wow en het voormalige WATT. In het begin van de jaren 80 was hij basgitarist bij de punkfunkband Dojoji.
Op 12 oktober 2000 ontving hij de Laurenspenning van de gemeente Rotterdam, vanwege MTC, Now&Wow en zijn inbreng in de cultuurscene in de Maasstad in het algemeen. Verder ontving hij de Rotterdam Promotieprijs en Rotterdam Marketingprijs.
Afbeeldingen
Anton Slotboom - TED / Het bizarre leven van partygoeroe Ted Langenbach
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren