Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Koninklijke wegen / Royal ways. Een fotoboek over Het Nederland van Koning Willem Alexander.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789082055306

Uitgever

Kiek

Prijs

9,00

Bijzonderheden

2013, paperback, ingenaaid, 1 uitklappagina heeft een klein randvouwtje verder zeer goed

Meer info
Fotoboek van alle 227 straten, lanen, pleinen en plantsoenen in Nederland die vernoemd zijn naar koning Willem-Alexander. De fotografe geeft daarmee ook een beeld van het dagelijks leven in die straten (meestal in nieuwbouwwijken gebouwd na 1967, Willem Alexanders geboortejaar) in alle seizoenen en omstandigheden, op drukke en stille momenten. Vanaf een trap maakte Bogaert op een vast standpunt meer foto’s die later tot een foto werden gemonteerd en zo verschillende situaties in dezelfde straat tot een beeld samensmelten. Dat resulteert in wat kunstmatige, maar heel levendige, echt Hollands ‘gezellige’ straatbeeldfoto’s waarop veel gebeurt en te zien is. Mensen die hun hond uitlaten, spelende kinderen, ouders met kinderwagens, fietsers, hardlopers, schaatsers, wandelaars, enz. Op de foto staan plaats, straatnaam en datum en tijdstip van de opnames vermeld. Voorin een kaartje van alle plaatsen in Nederland waar zo’n straat te vinden is. Achterin een alfabetisch op plaatsnaam gerangschikte lijst van alle 227 straten met vermelding van o.a. bouwjaar. Een fascinerend fotoboek (sommige foto’s zijn uitklapbaar) van het straatleven in Nederlandse nieuwbouwwijken. Op www.koninklijkewegen.nl is achtergrondinformatie te vinden en zijn verhalen van bewoners te beluisteren.
Afbeeldingen
Bogaert, Charlotte ( Fotografie) - Koninklijke wegen / Royal ways. Een fotoboek over Het Nederland van Koning Willem Alexander.
Bogaert, Charlotte ( Fotografie) - Koninklijke wegen / Royal ways. Een fotoboek over Het Nederland van Koning Willem Alexander.
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Nieuwste boeken vanJ.M. v/d Meer

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren