Titel

The Secret

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
The Secret helpt je bereiken wat je zelf voor onmogelijk houdt: geluk, succes, gezondheid, geld, relaties.
Wat is The Secret?
Waarom staat het overal op nummer 1?
Wat is het geheim van The Secret?
Wat kan het betekenen voor jou?
Verwijzingen naar een groot Geheim zijn aangetroffen in mondelinge overleveringen en in religieuze en filosofische geschriften van alle tijden. Slechts weinigen begrepen de betekenis ervan, maar hielden hun kennis voor zichzelf. Nu niet meer...
The Secret openbaart alle facetten van het geheim, dat het leven transformeerde van iedereen die er ooit mee in aanraking kwam... Plato, Beethoven, Shakespeare, Einstein. Leer het geheim kennen, bereik het onmogelijke...
Al weken de nummer 1 op Book Sense, Barnes & Noble.com, The New York Times, Northern California Independent Booksellers Ass., Los Angeles Times, USA Today en SF Gate. En ook in Canada, Groot-Brittannië en Australië nummer één op bijna alle bestsellerlijsten. Oprah Winfrey wijdde er twee volledige tv-shows aan, waarvan de eerste al in Nederland is uitgezonden op 15 maart.

Recensie(s)

Het eerste dat opvalt aan deze zelfhulpgids voor een voorspoedig en succesvol leven, is de vormgeving: het boek ziet er uit als een oud manuscript of document met getint papier, afbeeldingen van lakzegels en (tussen)kopjes in antiek aandoend handschrift. Toch is de inhoud allerminst oud of achterhaald. Positief denken vormt het geheim van een gelukkig leven. Door je gedachten te fixeren op positieve doelen en elke negatieve gedachte zoveel mogelijk achterwege te laten, genereer je synergie met je omgeving en komt ieder gesteld doel binnen handbereik. Dat gaat niet alleen op voor tastbare zaken als carriere en geld, maar ook voor gezondheid, relaties en levensgeluk in het algemeen. Het gekozen uitgangspunt impliceert echter dat je het aan jezelf te wijten hebt als je ongelukkig bent - een gegeven dat de schrijfster overigens onbekommerd de lezer voorhoudt. De schrijfster gaat mede uit van haar eigen ervaringen, beroept zich op talrijke beroemde denkers uit het verleden en ondersteunt haar betoog met vele citaten van succesvolle Amerikanen (onder wie bijvoorbeeld John Gray en Neal Donald Walsch). Van deze laatsten zijn achterin het boek portretjes en korte biografietjes opgenomen. Een zeer Amerikaanse zelfhulpgids voor een breed publiek in een aansprekende vormgeving.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren