Titel

De kunstschatten van beroemde musea. Het Louvre

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Atrium, Alphen aan den Rijn

Prijs

6,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met stofomslag, 1993, 160 blz. Met afbeeldingen in kleur en een index. Afm. 27 x 37 cm. Pakketpost. NAW-stickertje op schutblad.

Meer info
Bouwgeschiedenis en functies van het museum in Parijs gedurende 800 jaar, het ontstaan van de collectie, kunstgeschiedenis vanaf de antieke wereld tot het realisme.

Het Louvre als paleis en als museum vormt het onderwerp van dit boek. Het begint met de geschiedenis van het gebouw en het ontstaan van de kunstcollectie. De huidige collectie wordt ingedeeld in vier hoofdstukken: oudheid, middeleeuwen, renaissance en barok, classicisme, romantiek en realisme. Elk hoofdstuk bestaat uit een inleiding waarin de geschiedenis van de betreffende periode en van dat deel van de collectie beschreven wordt. Dan volgen afbeeldingen met een beschrijving. Men krijgt zo een aardige indruk van het museum en van de belangrijkste daarin vertegenwoordigde stromingen.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren