Titel

Aan de zelfkant van het leven

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9060458877

Uitgever

Hollandia - Baarn

Prijs

4,00

Bijzonderheden

1980, 10e druk, 291 pp paperback (stempel op schutblad, leessporen op de rug, goed) Staat van het boek: 7.5

Meer info
Hannah Green - Aan de zelfkant van het leven
(Hollandia - Baarn)
ISBN 90 6045 887 7
10e druk 1980
291 pp paperback
(stempel op schutblad, leessporen op de rug, goed)
Staat van het boek: 7.5

De maatschappelijk geengageerde schrijfster behandelt het probleem van de arbeidsrevalidatie. Ralph Oakland, consulent van het nationaal bureau voor beroepsrevalidatie ontvangt dagelijks talloze, voor het merendeel invalide mensen die weer in het arbeidsproces willen worden ingeschakeld. Hiernaast is echter ook nog een groep van jeugdige delinquenten en andere moeilijke gevallen die door het maatschappelijk werk naar hem doorgestuurd worden. De roman die een documentair karakter heeft is minder indringend geschreven dan andere boeken van de auteur en is zeer toegespitst op de Amerikaanse situatie. Desalniettemin zeer lezenswaardig.

Prijs €4,-
Afbeeldingen
Green, Hannah - Aan de zelfkant van het leven
Green, Hannah - Aan de zelfkant van het leven
Green, Hannah - Aan de zelfkant van het leven
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren