Titel

In Zeven dagen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Augustus Amsterdam

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
in het buitenland is overleden, steenrijk en getrouwd. De onbekende weduwe is bereid zijn fortuin aan hen af te staan. Dat belooft nieuwe mogelijkheden, een nieuwe start, genoegdoening voor een geslaagd maar teleurstellend leven. Dan aarzelt de jonge vrouw, ze kan niet kiezen... Een week naar een subtropische eiland moet haar over de streep trekken. In de idyllische maar besloten omgeving raakt iedereen uit zijn evenwicht. De solidariteit wordt op de proef gesteld. Alles wankelt: relaties, werk, ambities en overtuiging. Wanneer tijdens een zeiltocht op zee de storm - ook letterlijk - toeslaat, is het de vraag of ze deze nog gezamenlijk het hoofd kunnen bieden. Recensie(s) Acht jaar na het verschijnen van haar debuutroman 'Slangen aaien', waarmee Boelsums (1955) veel aandacht trok, verschijnt eindelijk haar tweede. Opnieuw een spannende roman waarin veel gebeurt. In drie delen wordt beschreven hoe de relaties tussen vijf mensen op scherp komen te staan, nadat vier van hen te horen hebben gekregen dat hun zeer rijke broer/zwager is overleden, maar net voor zijn dood is getrouwd met het vijfde personage. Zij wil best afstand doen van haar erfenis maar weet niet aan wie of wat ze het geld zal nalaten. Om haar te overtuigen het aan hen te geven, neemt het viertal haar mee op een vakantie van zeven dagen. Heel knap en goed gedoseerd beschrijft Boelsums hoe dingen veranderen, gevoelens uitvergroot raken en ergernissen de overhand krijgen door de oplopende spanning, veroorzaakt door de twijfelende weduwe. Het verhaal bereikt een prachtig beschreven climax tijdens een stormachtige boottocht. Hebzucht, sleur, narcisme, ijdelheid en afkeer worden in de roman afwisselend belicht. Niets blijft overeind als de grens tussen leven en dood in zicht komt en illusies vervagen
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren