Titel

Bakker Rob

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Een pad voorbij

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Peperback in goede staat

Meer info
EEN PAD VOORBIJ is het verhaal van Mies, Julia en Nick, die - elk op hun eigen manier - op weg zijn naar een doel. Voor Mies, de oudste van de drie, is dat het nemen van een beslissing over het einde van de weg, waartoe ze wordt gedwongen door een allesoverheersende ziekte.
Voor Julia, de jongste van het trio, is dat de keuze tussen zichzelf of een leven met Nick met al zijn tekortkomingen. Voor haar is deze zomer een voorlopig uitstel van die keus.
Het pad van Nick kruist beide wegen. Zijn gevoelens voor beide vrouwen zijn even liefdevol, ondanks het feit dat hij ze vanuit verschillende niveaus beleeft.
EEN PAD VOORBIJ beschrijft de zomer van drie mensen in een driehoek van liefde, dood en leven.

Het verhaal speelt zich af in een zomer, wanneer de hoofdpersoon hoort dat zijn oudere vriendin kanker heeft. Zij vraagt hem haar te helpen bij een vrijwillige dood en hij stemt toe. In deze periode ontmoet hij een jonge vrouw, met wie hij een korte verhouding heeft, een verhouding die alleen een recht van bestaan heeft zolang zijn zieke vriendin nog leeft. Een goed geschreven, fijnvoelige en integere roman over een merkwaardige driehoeksverhouding, met als voornaamste thema's liefde, zelfmoord en dood.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren