Titel

Win mannen / Wat we van mannen kunnen leren

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

lebowski Publishers

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback Als nieuw

Meer info
'Na het schrijven van Wijze vrouwen had ik het gevoel dat ik iets over het hoofd zag. De helft, om precies te zijn. Ik miste de mannelijke blik op wijsheid en levenskunst. In Wijze mannen wil ik mannen en vrouwen helpen om de kwaliteiten van mannelijkheid ten volle te begrijpen, ervaren en benutten. Mannelijkheid in de traditionele zin van het woord betekent winnen, ten strijde trekken en domineren. Dat is een eenzijdig en schraal beeld van mannelijkheid, waarbij het wilde, vaderlijke, wijze, creatieve, nobele en liefhebbende deel geen plek heeft. Het waren de mannen in mijn leven die me geleerd hebben me te doen gelden en mijn grenzen aan te geven, die me lieten zien hoe belangrijk het is assertief te zijn, niet altijd aardig gevonden te willen worden, groot te denken, ruimte in te nemen, zelfvertrouwen te hebben, de leiding te nemen, eervol te zijn, trouw te blijven aan jezelf, en risicos te durven nemen.'

In 2003 publiceerde Susan Smit (1974) 'Wijze vrouwen'*, een bundel interviews met oudere vrouwen waarin vooral persoonlijke kracht en levenswijsheid naar voren kwamen. Als vervolg hierop verschijnt nu deze bundel over mannen. Smit had het gevoel dat ze met 'Wijze vrouwen' de helft over het hoofd heeft gezien, namelijk de mannelijke blik op wijsheid en levenskunst. In deze bundel interviews met onder anderen Redmond O'Hanlon, Arthur Japin, Frans de Waal, Guus Kuijer, Alain de Botton, Thich Nhat Hanh, Wayne Dyer, Paulo Coelho, Marten Toonder en Deepak Chopra. Onderwerpen waarover gesproken werd, zijn onder meer mannelijkheid, verwondering, gevoelens, wat we van dieren kunnen leren, geluk zoeken en balans vinden, liefhebben, en magie. Vlot leesbaar.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren