Titel

"prinses" / "koningin" Maxima 10 jaar in Nederland. 2001-1011 (tien jaar te lang!) Nationaal Museum Paleis Het Loo Apeldoorn

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Mediq. Paleis Het Loo

Prijs

11,11(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011, eerste druk, 86 pp, harmonica-boekje, ongelezen, lichte waterschade op omslag.

Meer info
Ongelezen, maar op voor- en achterkaft lichte waterschade, door regendruppels. Het boek stond lang te koop buiten boekwinkel, maar niemand wilde het kopen. Doorlopend rijk geillustreerd met misselijk makende foto's in kleur van de Argentijnse Paspop, in allerlei situaties, lintenknippend etc, nooit in dezelfde kleren, op alle foto's lachend (zou u niet lachen als u een belastingvrije uitkering van 450.000 euro zou krijgen plus vrij onbeperkt rond de wereld vliegen en gratis wonen op onze kosten en er eigenlijk niets voor zou hoeven doen?) m.u.v. op de bekende foto van De Traan omdat pappa Zorriquita er niet bij mocht zijn, op de mooiste dag van haar leven. Help mij van dit walgelijke boek af, KOOP HET A.U.B! Hoe lang moeten wij nog tegen deze inhoudsloze paspop aankijken? Als dikke Willem dood neervalt wordt zij nog regentes ook, en moeten wij ook nog aanhoren terwijl Hare Hoogmoed "haar" troonrede voorleest en daarna weer in ONZE Gouden Koets stapt. Tenzij het volk natuurlijk eerder tot inkeer komt en de hele neppe "Oranje"kliek met pek en veren het land uitknikkert: De ware Vryheid= we zijn pas vrij als we van de zogenaamde "Oranjes" af zijn!
Afbeeldingen
Reinildis van Ditzhuyzen, R. , Dirk Pieter Terpstra, D. P. - "prinses" / "koningin" Maxima 10 jaar in Nederland. 2001-1011 (tien jaar te lang!) Nationaal Museum Paleis Het Loo Apeldoorn
De ware Vryheid Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De ware Vryheid.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De ware Vryheid
  • Na uw bestelling ontvangen u en De ware Vryheid een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De ware Vryheid vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De ware Vryheid kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren