Titel

Jij - roman

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041416667

Uitgever

Anthos - paperb.

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2011 396pp i.g.st.

Meer info
Cecilia is smoorverliefd op haar leraar, de oudere, getrouwde meneer Dahl. Ze smeedt plannetjes en heeft de wildste fantasieën, maar gelooft geen moment dat haar dromen ooit uit zullen komen. Maar dan begint meneer Dahl met haar te flirten, zich niet bewust van wat hij met zijn spelletjes aanricht.



Recensie(s)

Een jonge vrouw besluit om met haar drie dochters terug te keren naar haar afgelegen geboortehuis in Dartmoor om het contact te herstellen met haar zieke moeder. Bovendien krijgt haar vriend in die buurt een nieuwe baan. Ze beseft pas achteraf dat ze zal worden geconfronteerd met dingen die in haar schooltijd gebeurden. Ze herinnert zich weer de hippieachtige ouders en het huis vol gitaarspelende loges en haar eigen verliefdheid op de nieuwe leraar Engels. Het hele verhaal door zindert het van geheimen, die geleidelijk aan worden onthuld. De Engelse schrijfster, van wie eerder 'Slaap met me' (2005) verscheen, ziet in deze goed vertaalde psychologische roman kans om de lezer bladzij na bladzij te boeien, zelfs al lijken sommige gebeurtenissen wat ver gezocht en leest haar proza niet altijd gemakkelijk, mede door de vele literaire verwijzingen. Goede karaktertekeningen van de hoofdpersonen en goede spanningsopbouw. Het intrigrerende verhaal zal zeker de (vrouwelijke) liefhebbers van een wat dieper gravende roman bekoren.
Afbeeldingen
Briscoe, Joanna - Jij - roman
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Achterboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren