Titel

Drie herders

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789070395902

Uitgever

Abdij Van Berne, 1997 9070395908 9789070395902

Prijs

7,80

Bijzonderheden

geb. hardcover 287pp. zeer goed

Meer info
Eerder schreven de auteurs 'Driekoninginnen', een eigentijds kerstverhaal (a.i. 97-14-127-5). Dit boek gaat over de drie herders van Israël: Moses, David en Jezus. Moses, 'de vrijheidsstrijder' vertegenwoordigt de politiek-maatschappelijke dimensie, David is de kunstzinnige, dichter, zanger en danser en in Jezus, de mysticus, komen alle wegen samen. Samen vormen zij de volheid van de christelijke spiritualiteit. In psalmen, gedichten, gebeden en proza worden ze geschilderd, uiteraard met het accent op Jezus. Jezus, de boodschapper van openheid, bevrijding, menselijke bewogenheid en heelheid bouwt voort op de herders, die hem voorgingen, maar overstijgt hen in hoogte en diepte. Hij wordt vooral geschilderd als de menselijke, lichamelijke persoon. De auteurs, die een gezamenlijk priesterschap delen en werkten in het arbeidspastoraat, richtten een basisbeweging op 'in de marge van de kerk'. Zij geven hier op een fijnzinnige en toch duidelijke manier hun mening over het kerkinstituut, dat ver afgegroeid is van zijn oorsprong. Verzorgde uitgave met toepasselijke tekeningen, inspirerend voor wie de christelijke geloofsgemeenschap ter harte gaat. Ook te gebruiken bij het samenstellen van vieringen.
Afbeeldingen
Dijck, T. van  Peynenborg, J. - Drie herders
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren