Titel

Rijwiel-Toeristen-Rondrit door Nederland, 26 Mei- 1917- 26 Sept

Schrijver
Uitgever

Algemene Nederlandse Wielrijders bond

Prijs

225,00

Bijzonderheden

1917, Gebonden uitgave met titel op de rug en op het voorplat. ill, 57pagina's + 38 Dikpapieren pagina's met opgeplakte foto's ( 76 stuks ), 24 cm. De kleine z/w foto's doen denken aan ansichtkaartjes ( 10 x 6,6 Cm. )

Meer info
Uitermate zeldzaam. Gezien de periode ( 1917 ) staat er in het rittenboekje onder andere de opmerking Vergeet uw broodkaart niet Ook staat er vermeldt dat in het gebied langs de oostgrens er gecontroleert wordt op smokkelwaar.Het eerste deel is een stempelboekje waar zegels in geplakt werden per controlepost. ( elke zegel met naam van de controle post. In totaal 75 zegels. Met de hand werd een rittendagboek bijgehouden. Eerste pagina met pasfoto en naamsgegevens van de deelnemer ( volgnummer 192 ). Het rittenboekje werd opgestuurd naar de anwb. De ANWB combineerde het rittenboekje met een album met ingeplakte foto's van de rondrit tot deze trofee Het is dus een zeer persoonlijk plaatjesalbum dat alleen verstrekt werd aan degenen die alle controle zegels verzameld hadden. Dit is het eerste jaar dat deze rondrit gehouden werd. De rondritten van latere jaren beperkte zich meest tot een deel van Nederland. NB deze wielrider die deze rondrit volbracht was zeer fanatiek en duidelijk van goede komaf. Ingeschreven op 28 Juli 1917 en het rittenboekje was al bij de ANWB op 28 Augustus
Afbeeldingen
A.N.W.B. Toeristenbond voor Nederland - Rijwiel-Toeristen-Rondrit door Nederland, 26 Mei- 1917- 26 Sept
BoekNed.nl Bredevoort

Boekned.nl is een onderdeel van antiquariaat De kantlijn uit Bredevoort. Op www.BoekNed.nl worden boeken per categorie aangeboden. Op: kantlijn.com bieden wij onze schoolplaat collectie aan. BINNEN NEDERLAND: BETALING NA ONTVANGST NOTA WORDT BIJGESLOTEN ( alleen bij volledige adresgegevens incl vast telnr)Prijzen excl verzendkosten en 0,25 verpakkingsbijdrage

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekNed.nl.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekNed.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekNed.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekNed.nl vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekNed.nl kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren