Titel

Vier Vragen die je Leven Veranderen . ( Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een gedachte. We denken, hebben een gevoel en reageren dan op dat gevoel. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022535745

Uitgever

Het Spectrum .

Prijs

12,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback met flappen in als nieuwe staat - 2124- 9e dr 2006 - 334 p - 490 gr - 3,2 cm dik

Meer info
- In een poging onze gevoelens te veranderen, zoeken we meestal naar een oplossing die buiten onszelf ligt (sport, relaties, eten, alcohol, drugs, seks, geld uitgeven etc.) en dat kan werken als een tijdelijk troost. We kunnen ook anders te werk gaan: door ons denken te onderzoeken, pakken we het gevoel bij de wortel, en dan kan dat van binnenuit veranderen - orde neemt de plaats in van chaos. Byron Katie heeft hiervoor een fantastisch simpele methode ontwikkeld (The Wordk of Byron Katie): Oordeel over je naaste
Schrijf het op
Stel vier vragen
Keer het om Chaos is het gevolg van het hechten aan een idee dat niet waar is, een idee waaraan we vasthouden en waarvan we denken dat het waar zou moeten zijn. Totdat we het onderzoeken, kan dat idee ons nog veel meer pijn bezorgen. Het onderzoek (The Work) brengt iedere keer weer vrede en veiligheid. Byron Katie is regelmatig in Nederland in het kader van The School for The Work with Byron Katie en om The Work te doen in workshops.
Afbeeldingen
Katie , Byron . & Stephen Mitchell . [ isbn 9789022535745 ]  2124 - Vier  Vragen  die  je  Leven  Veranderen .  ( Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een gedachte. We denken, hebben een gevoel en reageren dan op dat gevoel. -
Katie , Byron . & Stephen Mitchell . [ isbn 9789022535745 ]  2124 - Vier  Vragen  die  je  Leven  Veranderen .  ( Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een gedachte. We denken, hebben een gevoel en reageren dan op dat gevoel. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren